Nyheter‎ > ‎

SISU-arrangemang i höst!

skickad 24 sep. 2012 23:52 av Linnea Melin   [ uppdaterad 24 sep. 2012 23:52 ]

Föreläsning med Patrik Sjöberg

Torsdagen den 25 oktober kl 18.00 kommer Patrik Sjöberg på besök till Umeå för att berätta om sina jobbiga erfarenheter av sexuella övergrepp inom idrottsvärlden och samtidigt belysa för oss vad som skulle kunna göras för att förhindra liknande situationer. Se bifogad inbjudan för mer info.

För vem: För alla i föreningen oavsett funktion och idrott.

 

SISU veckan

10-18 november genomför vi vår årliga SISU vecka fylld med intressanta utbildningar och temakvällar. Mångfald och prestation med fd friidrottaren Peter Häggström samtTalangerna och coacherna med PG Fahlström är två exempel på vad som händer under veckan.  Kika in på www.sisuveckan.se för hela veckans program.

För vem: För alla i föreningen.

 

Föreläsning med Tommy Söderberg

Tisdag den 2 oktober kommer  Tommy Söderberg , en av våra mest omtyckta ledare inom svensk fotboll, ge er sin syn på ledarskap och värdegrund. Föreläsningen är kostnadsfri men genomförs redan den 2/10 vilket kräver en snabb anmälan. Läs mer i bifogad inbjudan. Vid ev frågor om föreläsningens innehåll vänligen kontakta Micke Eriksson 010-4765430. Vid ev frågor om anmälan kontakta Susanne Sjöström på 010-4765429.

För vem: För alla ledare/ungdomsledare i föreningenOm du är intresserad av någon av ovanstående arrangemang ta kontakt med Jenny!

Comments