Nyheter‎ > ‎

Nyheter oktober

skickad 10 okt. 2011 06:01 av Linnea Melin   [ uppdaterad 12 okt. 2011 02:16 ]
För att intresseanmäla er till någon av nedanstående punkter klickar ni på denna länk: anmälningsformulär 


Middag 

Reservera fredag 28/10 kl 19:00 för middag på restaurang (Angelinis eller motsvarande) med klubben för att tacka våra funktionärer och avsluta en lyckad barmarkssäsong.  Anmäl er senast nu på fredag (14/10) via ovanstående länk.


Klubbkläder

Några medlemmar har frågat om det går att beställa klubbkläder och svaret på den frågan är ja. Däremot kommer de kläder som köps i höst inte ingå i det sponsoravtal som gällde förra säsongen.  Klubben sponsrar med klubbloggan. Kläder som köps genom klubben hos Team Sportia kommer att vara rabatterade med ca 20% jämfört med ordinarie butikspris.  Är det någon som vill hjälpa till med sponsorfrågan är det bara att ni hör av er till Jenny Edström (email). Är ni intresserade av klubbkläder så anmäler ni er via länken högst upp i mailet.


Grönt kort-kurs

Då och då ställs frågan om klubben kan anordna en grönt kort-kurs. I dagsläget har vi svårt att få till en sådan kurs, men om tillräckligt många vill gå en sådan och framför allt om någon kan sköta kursansvaret så kan styrelsen hjälpa till. Anmäl intresse via länken högst upp i mailet.


SM till Umeå?

Svenska Draghundsportförbundet (SDSF) har frågat om klubben kan arrangera SM i lång pulka, och visst vore det kul! Dock är en förutsättning för ett sådant evenemang av vi får hjälp av er medlemmar.  Idag är det ett litet gäng som utgör funktionärsstaben på våra tävlingar, vilket inte räcker till för ett SM. Vem kan hjälpa till dels innan men också under pågående tävling om vi tar på oss att att anordna SM i umeå den 25:e februari 2012? Anmäl er via länken högst upp i mailet.

 

Mvh

Styrelsen genom Mikaela

Comments